Speicherstadt
Jsme odborníci na orientální, perské, kilimové a hedvábné koberce s více než 40 lety zkušeností.

V naší nabídce více než 10 000 jedinečných koberců si každý najde to své - od klasických až po moderní. Ať už klasické nebo moderní, s našimi koberci můžete zkrášlit své čtyři stěny pravým přírodním produktem. Neváhejte si projít naše kategorie a pomocí filtru rychleji najít svůj vysněný koberec. Díky našemu velkému výběru a dlouholetým zkušenostem vám můžeme nabídnout koberce za naprosto špičkovou cenu.

Pokud budete mít možnost navštívit nás na místě, rádi vás přivítáme. Osobní zkušenost s našimi koberci je ještě působivější a komplexnější.

  • Vaši odborníci na koberce z různých orientálních zemí
  • K zakoupení je více než 10 000 jednotlivých kusů - ručně vázaných a každý kus je jedinečný!
  • Profesionální čištění a opravy koberců
Neváhejte se zastavit v naší prodejně na osobní konzultaci a sklenku čaje!
Rugway společnost
Wahdat Trading GmbH
Am Sandtorkai 25
20457 Hamburg

Rugway - Koberce z Hamburku do celého světa

V našem internetovém obchodě vám nabízíme exkluzivní výběr orientálních koberců. Stručný přehled nejdůležitějších proveniencí najdete zde:
Nejlepší provenience
Koberce Nain Koberce Bijar Koberce Tabríz Isfahánské koberce
Koberce Sarough Koberce Kirman Koberce Keshan Koberce Mir
Koberce Moud Koberce Loribaft Kašmírské koberce Koberce Hereke
Koberce Ghom Koberce Farahan Koberce Gashgai Koberce Shiraz
Koberce Heriz Koberce Bakhtiar Koberce Senneh Koberce Yalameh
Koberce Kazak Koberce Anatolia Balúčské koberce Turkmenské koberce

Koberce Hamburk - od klasických orientálních a perských koberců až po jedinečné designové koberce.

Hamburk má zvláštní tradici a význam pro mezinárodní obchod s ručně vázanými koberci. Od výstavby hamburského Speicherstadtu na konci 19. století má v Hamburku své pevné místo obchod s exotickým zbožím, jako jsou koberce, káva a koření. Zvláštní poloha na Labi a dlouhá bezcelní ulice Speicherstadt vedly k tomu, že se Hamburk stal největším světovým překladištěm a obchodním centrem orientálních koberců. Přestože z někdejších několika stovek prodejců koberců jich dnes zůstalo jen několik desítek, obchod s koberci je stále důležitou součástí hamburského Speicherstadtu a pro mnoho lidí z celého Německa je místem, kam se vydávají na nákup koberců.

Koberce na dotek v hamburském Speicherstadtu

Na rozdíl od mnoha jiných je náš sklad koberců otevřen i pro kupující a turisty. Vybrané koberce máme vystavené ke koupi v našem showroomu. Přímo ve Speicherstadtu nabízíme ve dvou patrech více než 20 000 m2 ručně vázaných koberců. V našem domě koberců si můžete koberce prohlédnout sami a nerušeně nebo nás požádat o odbornou pomoc. Rádi vám pomůžeme slovem i skutkem. Jako prodejce koberců s dlouholetými zkušenostmi v oblasti velkoobchodu a maloobchodu vám nabízíme nesrovnatelné služby ve všech aspektech koberců. Denně se zabýváme nákupem a prodejem koberců ve stylu hamburských obchodníků a orientálního stylu. Otázku správného stylu a správné velikosti vždy posuzujeme individuálně a pomůžeme vám vybavit váš domov podle vašich představ. Vždy se hodí fotografie obývacího pokoje, jídelny nebo nábytku ve vašem pokoji. To nám pomůže lépe posoudit vaši životní situaci a poradit vám se stylem a designem.

Orientální koberec Hamburg - sortiment v našem showroomu

Náš sortiment orientálních koberců zahrnuje všechny hlavní oblasti a období. Mimo jiné:

Prohlédnout a koupit koberec v Hamburku na místě

Našli jste si na internetu jeden nebo více koberců a rádi byste si je prohlédli a viděli na vlastní oči v našem domě koberců? To není problém! Můžete nás navštívit během naší otevírací doby. Pokud je váš výběr poněkud větší nebo chcete získat nějaké informace předem, doporučujeme, abyste nás kontaktovali e-mailem nebo telefonicky.

Obsah

Rugway Store

Potřebujete poradit?

Navštivte nás v hamburské čtvrti Speicherstadt!

nebo zavolejte:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Bezpečné nakupování díky certifikátu Trusted Shops
SSL
Vaše data jsou u nás v bezpečí a jsou přenášena šifrovaně pomocí protokolu SSL.
Carefair
Ověřený původ našich výrobků - jsme členy Care & Fair