Najafabad

Article Size
237 x 340
Nr.
1019175
  • Iran
  • Handgeknüpft

Každý z našich koberců je opatřen
certifikátem pravosti.

  • Rychlé dodání: 2 - 4 Dny
  • Doprava a vrácení zdarma
  • 30denní lhůta pro vrácení zboží
Na skladě zbývá už jen 1
Preis: 47183 Kč
1019175

Včetně DPH a dopravy zdarma

Popis

Najafabad Koberce:

Koberce Nadžáfabád - ručně vázaná krása z Íránu

Historie a charakteristika

koberců Nadžáfabád Koberce Nadžáfabád pocházejí ze stejnojmenného města v provincii Isfahán v Íránu. Koberce jsou ručně vázány zručnými řemeslníky již více než 100 let. Vzory koberců Najafabad jsou často tradiční a geometrické, ale existují i moderní varianty s květinovými motivy. Barvy se pohybují od jasně červené a modré až po zemitou hnědou. Koberce jsou vyrobeny z vysoce kvalitní vlny a bavlny a jsou známé svou odolností a dlouhou životností.

Jedinečná umělecká díla pro každou domácnost

Koberce Najafabad jsou jedinečná umělecká díla, která dodají každé místnosti hřejivou a příjemnou atmosféru. Každý koberec je ručně vázaný zručnými řemeslníky a je jedinečný svého druhu. Díky odolné vlně a bavlně jsou koberce Najafabad ideální pro vysoce frekventované prostory, jako jsou obývací pokoje nebo chodby. Tradiční vzory a výrazné barvy dodají každé místnosti tradiční nádech a vytvoří pocit elegance a luxusu. Koberce Najafabad jsou nejen krásným dekorativním kouskem, ale také investicí do tradičního íránského řemesla. Pokud hledáte jedinečný umělecký kousek do svého domova, koberce Najafabad jsou ideální volbou. Každý koberec je jedinečný, ručně vázaný zručnými řemeslníky. Odolná vlna a bavlna zaručují, že se z koberce Najafabad budete těšit dlouhou dobu. Dodejte svému domovu tradiční a příjemný nádech s kobercem Najafabad.

Perské koberce: Perské koberce jsou světově proslulé svou kvalitou a krásou. Pravé perské koberce jsou ručně vázané a vlna je barvena přírodním rostlinným barvivem. Pro perské koberce jsou také charakteristické propracované vzory květinových a geometrických tvarů. Nejznámější provenience, kde se koberce pletou, jsou Nain, Sarough, Tabriz, Isfahán, Kashan, Bijar a Ghom.

Flor : flor

Nový vlněný náhrdelník: Kočovníci používají ručně předenou panenskou vlnu nejen na vlas, ale také na osnovu (základní tkaninu).

Ručně vázaná kvalita: Ručně vázané koberce jsou skutečným uměleckým dílem a v závislosti na kvalitě vyžadují velmi dobrou přípravu a velkou trpělivost. Při ručním vázání jsou koberce mnohem jemnější, hladší a kvalitnější než při jiných metodách.

Více informací

Č. Zboží 1019175
Velikost 237 x 340 cm
Označení Najafabad
Původ Írán
Hustota uzlů ca. 200000 / m²
Tloušťka 5-7mm
Osnovní materiál 100% Panenská Vlna
Výroba Ručně Vázané

Další výhody

  • Vhodné pro podlahové vytápění
  • K dispozici pro prohlídku na místě v Hamburku

Najdete nás v srdci největšího historického skladištního komplexu na světě uprostřed Hamburku. Rádi vám poradíme v našem obchodě. Díky našemu rozmanitému a prvotřídnímu výběru v kombinaci s našimi zkušenostmi společně najdeme váš vysněný koberec.

Am Sandtorkai 25

20457 Hamburk

Otevírací doba

Po-Pá 09:30-17:30
Sobota 11:00 - 16:00

Máte dotaz?

Rádi vám pomůžeme! Napište nám nebo zavolejte.

Díky našim dlouholetým zkušenostem s koberci a nábytkem vám rádi pomůžeme a poradíme s výběrem vašeho vysněného koberce!

Důvěryhodné obchody - Recenze

Naposledy prohlíženo
Rugway Store

Potřebujete poradit?

Navštivte nás v hamburské čtvrti Speicherstadt!

nebo zavolejte:

+49 (0) 40 36 90 19 42
Trusted Shops
Bezpečné nakupování díky certifikátu Trusted Shops
SSL
Vaše data jsou u nás v bezpečí a jsou přenášena šifrovaně pomocí protokolu SSL.
Carefair
Ověřený původ našich výrobků - jsme členy Care & Fair